06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Magische champagne kerstcadeaus met foto

Kies jouw favoriet en verras direct

Champagne of mousserende wijn met eigen foto etiket

Ben jij opzoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Dan zijn de unieke gekleurde champagne flessen met eigen foto etiket het geschikte cadeau. Verras bijvoorbeeld met een gouden champagne fles met foto, een unieke roze champagne fles met foto etiket of met een witte champagne fles. Of kies een van de vrolijke kerst champagne cadeaus en verras jouw geliefden.  Verstuur een champagne kado naar een geliefde en wees verzekerd van een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Champagne cadeaus van Surpreza worden verstuurd in een speciale cadeaubox. Zie hier hoe de ontvanger de ballon bezorgd zal krijgen. Wij zorgen ervoor dat zelf de verzenddoos eruit ziet als een cadeautje. De verrassing start dus al bij de deur!

Champagne cadeau voor de feestdagen

Bij Surpreza vind je een groot aanbod champagne geschenken met foto etiket. Deze drankcadeaus voor de feestdagen hebben wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Naast vrolijke en hippe designs, zijn onze champagne cadeaus ook nog van de hoogste kwaliteit. Onze drank experts selecteren alleen de beste dranken zodat jij verzekerd bent van een top verrassing. Heb je vragen over onze champagne cadeaus, dan helpen we je graag. Bezoek onze klantenservice pagina en neem contact met ons op via jouw favoriete communicatie kanaal. Wij wensen je alvast veel plezier met het versturen van een uniek champagne cadeau!