06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Stel je eigen unieke kerstpakket samen

Kerstpakket maken in 4 stappen

De magie van een persoonlijk kerstpakket

De feestdagen staan weer voor de door en dat betekent tijd voor kerstpakketten. Het hele jaar door staat jouw team voor je klaar en werken zij samen, met jou, aan het behalen van doelen en het laten groeien van het bedrijf. En daarvoor mogen ze absoluut in het zonnetje gezet worden. Hoe je dit doet? Met een persoonlijk kerstpakket van Surpreza.nl natuurlijk. Zeg je Surpreza dan zeg je natuurlijk persoonlijk en uniek verrassen. Stel daarom een kerstpakket samen vol met unieke producten die je eenvoudig online kunt voorzien van een persoonlijke touch. Zo kun je ervoor kiezen om je logo toe te voegen, een leuke teamfoto of een motiverende quote, niets is te gek. Het voordeel aan het samenstellen van een kerstpakket bij Surpreza.nl is dat wij het hele traject uit handen nemen. Naast dat wij natuurlijk met alle aandacht zorgen voor de mooiste cadeaus, versturen wij alle cadeaus ook nogeens volledig verpakt als kerstpakket op naar de ontvanger. Zo heb jij hier helemaal geen omkijken meer naar. En dat is natuurlijk heel fijn want zo heb je weer meer tijd om te zorgen voor het behalen van doelen en het opstellen van nieuwe plannen voor het volgende jaar. Laat Surpreza.nl daarom voor jou werken en creeer een kerstpakket dat echt indruk maakt. Kijk rond op Surpreza.nl, kies je cadeaus en personaliseer deze met foto, logo en/of tekst. Plaats alle cadeaus in de winkelmand, voer het afleveradres in, kies een bezorgdatum en rond de bestelling af. Deze kerst wordt magischer dan ooit voor jouw personeel want jij hebt de persoonlijkste en uniekste kerstpakketten van iedereen.

Grote order of kerstpakket op maat? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

5 + 3 =

Persoonlijke kerst relatiegeschenken

Op een persoonlijke manier jouw personeel of klanten bedanken voor het afgelopen jaar? Dan ben je bij Surpreza.nl aan het juiste adres. Met een breed aanbod aan kerst en nieuwjaars relatiegeschenken kun jij echt indruk maken. Kies je voor een wijnfles met persoonlijk etiket of toch voor een poppende champagne fles? Door online bewerken kun je eenvoudig online jouw eigen kerstgeschenk maken en bijvoorbeeld je logo of een teamfoto toevoegen op het product. Met een persoonlijke touch maak je ieder cadeau nog unieker. Wil je toch gaan voor een wat uitgebreidere boodschap? Voeg dan een leuke kerstwenskaart toe. Kies een kerstkaart uit ons bestaande kerst wenskaarten assortiment of ontwerp ook je kerstkaart volledig zelf. Met het cadeau en wenskaarten aanbod van Surpreza.nl maak je het cadeau zo mooi en persoonlijk als je zelf wilt.

Heb je wat hulp nodig bij het maken van het perfecte kerstgeschenk? Onze medewerkers staan uiteraard voor jou klaar. Zo kunnen ze je helpen met wat inspiratie maar ook een etiket of product volledig naar jou wens en smaak ontwerpen. Neem direct contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.