06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Persoonlijke kerstgroet in een wenskaart

Online kerstkaart maken en versturen

Kerstkaarten maken en versturen

Een persoonlijke kerstboodschap overbrengen doe je natuurlijk met een persoonlijke kerstkaart. In Nederland worden er jaarlijks miljoenen kerstkaarten verstuurt met persoonlijke teksten en foto’s. Er wordt teruggekeken op het afgelopen jaar maar natuurlijk ook vooruit gekeken naar alles wat er komen gaat. Daarnaast bedanken veel Nederlands geliefde met een persoonlijke kerstkaart. Ook dit jaar weer op zoek naar de mooiste en persoonlijkste kerstkaarten? Verstuur dit jaar jouw kerstkaarten met Surpreza.nl. Wij hebben een breed aanbod aan prachtige kerstkaarten die je online kunt maken en direct kunt versturen naar jouw geliefden en naasten. Je kunt de kerstkaart verzien van eigen foto’s, teksten en stickers. Zo weet je zeker dat jouw kerstkaart dit jaar de meest unieke en persoonlijkste wordt van alle kaarten die jouw geliefden en naasten gaan ontvangen. Naast dat je de kerstkaarten online kunt maken en versturen kun je ook kiezen voor een mooie gekleurde envelop. Bij Surpreza.nl hebben wij veel verschillende kleuren enveloppen maar speciaal voor de kerst ook donker rode en glimmende gouden. Zo geef je jouw kerstkaart net nog die extra persoonlijke touch mee. De service die je van ons gewend bent, want wij versturen alle wenskaarten en cadeaus in een vrolijke cadeauverpakking. En niet geheel onbelangrijk; bij Surpreza versturen wij jouw kerstkaart met een echte postzegel, dit geeft een heerlijk nostalgisch kerstgevoel en lijkt het net of jij persoonlijk de kaart hebt gepost en verstuurd. Heb je nog wat inspiratie nodig of hulp bij het ontwerpen van jouw kerstkaart, lees dan vooral verder.

Inspirerende teksten voor in de kerstkaart

Wat een jaar, wat een speciale momenten.
Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een prachtig
en gelukkig nieuwjaar.

Hierbij een persoonlijke noot voor bij de openhaard.
Wij wensen jullie een heerlijk, gezond en gelukkig nieuw jaar toe.
Dat we maar snel gezellig samen kunnen zijn.

Feestdagen vol geluk en liefde,
warmte en gezelligheid.
Een nieuwjaar vol met geluksmomenten,
en warmte, gezondheid en liefde om jouw heen.

Merry christmas and a happy new year.
Met feestelijke groet familie De Heer

Dat jouw mooiste dromen uit mogen komen,
in een sprankelende nieuw jaar!

Kerst is voor groot en klein,
kerst met elkaar is gewoon enorm fijn.

Buiten is het koud,
binnen staat de openhaard aan.
Daar zit een heel fijn gezelschap,
te denken aan het afgelopen jaar.
Wat zijn ze blij dat jij er altijd voor hen bent,
dat vult hun harten meer dan jij denkt.

Vandaar dit mooie gebaar,
samen op naar nog heel veel jaar.

Een zalig kerstfeest voor jou
en een ieder die jouw lief is.

Echte kerstkaarten met een echte boodschap

In ons dagelijks leven zijn de mobiele apparaten niet meer weg te denken, maar met kerst ga je toch geen kerstkaart sturen via WhatsApp of per mail? Nee natuurlijk niet, met kerst stuur je een echte kerstkaart met een echte boodschap, dat is toch veel persoonlijker? Bij Surpreza geloven wij erin dat je altijd mooie momenten samen hoort te vieren. En bij een feestje hoort natuurlijk een cadeau. Of dit nou een mooie wenskaart is of een heerlijke champagne maakt in principe niet uit. Het gaat erom dat je mooie momenten nog nét even iets specialer maakt. En dat geldt natuurlijk ook tijdens de feestdagen. Kerst is de tijd van samen zijn, samen lachen, samen terugkijken op het afgelopen jaar, samen vooruitkijken en samen mooie momenten koesteren. Met de kerstkaarten van Surpreza kun jij al deze elementen samenvoegen in een kaart. En je hoeft hier helemaal niet meer voor naar de winkel. Je kunt gewoon heerlijk al jouw kerstkaarten online bestellen en versturen. Met de online kaartbewerker van Surpreza ontwerp je eenvoudig je eigen kerstkaart, voeg je foto’s en stickers toe en voorzie je de binnenkant van een mooie spreuk of een hartverwarmende kerstwens. En dan zijn ineens die mobiele apparaten wel handig want zo kun je met een beetje van de moderne tijd een prachtig hippe en moderne maar toch nostalgische kerstkaart maken. Kerstkaarten stuur je tegenwoordig gewoon online vanaf je stoel of bank. Je kunt ervoor kiezen om de kerstkaarten bij jezelf thuis te laten bezorgen inclusief envelop. Dan kun je er wellicht nog een persoonlijke touch aan toevoegen zoals jouw handgeschreven naam. Maar je kunt er ook voor kiezen om online de kerstkaarten direct te versturen naar de ontvanger. Dit doe je als volgt:
1. Zoek de kerstkaart die bij jouw past
2. Bewerk de kerstkaart met foto’s, stickers en teksten
3. Kies een mooie envelop waarin de kerstkaart wordt verstuurd
4. Plaats de kerstkaart in je winkelmand
5. Ga naar de Verzend- en Afrekenpagina en voer eerst jouw eigen gegevens in
6. Wanneer je jouw eigen gegevens hebt ingevoerd kun je de gegevens van de ontvanger ontvoeren
7. En voilà, de kerstkaart is nu helemaal klaar om direct verstuurd te worden naar de ontvanger

En wil je er nou nog een kerstcadeau bij doen? Geen enkel probleem, wij hebben namelijk een breed assortiment aan kerstcadeaus. Zo kun je kiezen voor kerst Tony’s Chocolonely, kerst wijnen, kerst bieren, kerst champagnesluxe XL kerst chocolade harten en nog veel meer. En bijna al deze kerstcadeaus kun je ook personaliseren met je eigen foto en tekst. Zo speel je zelf als kerstman zonder dat je daarvoor alle winkels hoeft langs te gaan. Een ander bijkomend voordeel is ook dat je echt een uniek kerstcadeau zult weggeven omdat je deze geheel zelf hebt ontworpen. Welke kerstman kan dat nou zeggen. Wil je al onze kerstcadeaus bekijken? Klik dan hier en ga direct naar onze pagina met alle kerstcadeaus.

 

Voeg een persoonlijk kerstcadeau toe aan je kerstkaart!