06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Handgemaakte geurkaarsen als kerstcadeau

Met welk type geurkaars ga jij verrassen?

Top 4 kerst geurkaars cadeaus

Ontdek de kerstgeur: Madagascar Milk

De unieke handgemaakte geurkaarsen van Surpreza zijn rijkelijk gevuld met een speciale geur, Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige en milky geur, en kenmerkt zich door aroma’s als gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte en je even laat wegdromen. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten.

Kerstcadeaus

It’s the most wonderful time of the year. De feestdagen staan weer voor de deur en voor velen is dat toch altijd weer een nostalgische tijd. Heerlijk voor de brandende open haard zitten met een mok vol warme chocomelk terwijl de lampjes in de kerstboom schijnen. En wat is er op dat moment nou fijner dan een heerlijke warme geur om je heen? Niets toch! Zo dachten wij ook bij Surpreza.nl. Vandaar dat wij dit jaar ons assortiment hebben uitgebreid met onze Home cadeau lijn. Hoge kwaliteit producten die je aan zowel je zelf als andere cadeau kunt geven en die ook nog eens personaliseerbaar zijn. Hele fijne producten dus om cadeau te geven voor de feestdagen!

Luxe geurkaars als kerstcadeau

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een limited edition kerstcollectie uitgebracht vol met geurkaars kerstcadeaus. De geurkaars cadeaus zijn personaliseerbaar met foto, naam, tekst en stickers. Zo geef je dus niet zomaar een geurkaars cadeau onder de kerstboom, maar een heel unieke en persoonlijke geurkaars. Je kunt ons kerst geurkaars cadeau assortiment hier bekijken. Op het moment dat je op de productpagina van je favoriete kerst geurkaars bent kun je ervoor kiezen om het product te personaliseren. Dit kun je heel eenvoudig doen in de online bewerker op Surpreza.nl. In de bewerker kun je een foto en/of naam toevoegen aan het etiket dat uiteindelijk op de glazen pot komt waarin de geurkaars was zit. De geurkaars blijft ook tijdens het branden in originele staat en is daarom echt een prachtig cadeau voor de langere termijn, de ontvanger kan namelijk na de 50 brand uren die alle kaarsen hebben de geurkaarspot nog ter decoratie in het wooninterieur laten staan. Daarom hebben we natuurlijk over nagedacht!

Persoonlijk kerstcadeau

In de laatste maand van het jaar blikken veel mensen terug op het afgelopen jaar, wat is er gebeurd en wat hebben we allemaal gedaan? Al deze herinneringen kun je in een persoonlijk cadeau bundelen. Je kunt als het ware de herinneringen van het afgelopen terughalen. En met de warme Madagascar Milk geur van de kerst geurkaarscadeaus haal je de herinneringen letterlijk terug met een warm en tegelijkertijd frisse geur. Want zeg nou zelf, iedere herinnering heeft zijn eigen geur. De geur van de geurkaars cadeaus is een heerlijk warme maar tegelijkertijd neutrale geur. Deze past in ieder interieur en tegelijkertijd ook bij elke herinnering. Daarom hebben we de geur goed getest en speciaal voor gekozen.