06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Kerstcadeaus 2023

Kerstcadeaus

Waarmee verras jij deze kerst?

Verras met een persoonlijke kerstkaart

Kerst cadeau bestellen & versturen

De tijd van gezelligheid en samen zijn komt eraan. Ben jij opzoek naar een origineel kerstcadeau om jouw geliefdes eens goed mee te verrassen? Dan ben je bij Surpreza aan het goede adres! Bij Surpreza hebben we speciaal voor jou de lekkerste, leukste en persoonlijkste cadeaus bij elkaar gezocht. Zo hebbben wij heerlijke wijnen met eigen foto etiket, La Chouffe bier met foto etiket, unieke bierpakketten, champagne cadeaus met foto en heerlijke chocolade cadeau voor onder de kerstboom! Maak deze feestdagen net iets specialer en persoonlijker met unieke cadeaus waarmee je een ieder kan verrassen.

Gepersonaliseerde kerst cadeaus

Tijdens de feestdagen is warmte, gezelligheid en persoonlijkheid extra belangrijk. Daarom hebben wij speciaal voor jou de leukste kerst foto cadeaus bij elkaar gebracht. Ontwerp bijvoorbeeld een wijn cadeau met foto, blond bier flessen van 750 met uniek kerst etiket of verras met een Tony’s chocolonely kerstcadeau met foto. Om ieder kerst geschenk compleet te maken hebben wij daarnaast ons kerstkaarten assortiment uitgebreidt met moderne en hippe kerst ontwerpen. Ontwerp jouw eigen kerstkaart met foto, teksten en stickers en verras jouw vrienden, familie en collega’s.

Hoe vind ik het juiste kerstcadeau?

Bij Surpreza vinden wij het belangrijk dat jij eenvoudig en snel de leukste kerstgeschenken kan maken. Met onze cadeau vinden zoek je een juist geschenk binnen 20 seconden! Vul het bedrag, de gelegenheid en de persoon in die je wilt verrassen. Onze cadeauzoeker doet dan de rest van het werk voor jou. Heb je het juiste kerstkado gevonden en is dit een bewerkbaarproduct dan kan je beginnen met het ontwerpen van het etiket. Voeg persoonlijke foto’s, teksten en kerststickers toe om net dat beetje extra persoonlijkheid toe te voegen. Om het kerstcadeau compleet te maken is het leuk om een persoonlijke kerstkaart toe te voegen die je ook weer helemaal zelf kunt ontwerpen! De laatste stap is het afronden van jouw bestelling en dan is het tijd om te verrassen! Wie verras jij deze feestdagen?