Tover een glimlach
op vele gezichten

Verras je personeel & zakelijke relaties

Waarmee ga jij verrassen deze feestdagen?

Populairste zakelijke kerst geschenken

Zakelijk verrassen was nog nooit zo leuk!

Wil jij iemand op een unieke en persoonlijke manier verrassen? Dat doe je makkelijk en snel bij Surpreza.nl. Wij hebben een groot assortiment aan cadeaus voor ieder moment en voor elke leeftijd die je nog persoonlijker kan maken door een eigen tekst en foto toe te voegen. Van de leukste en vrolijkste ballonnen tot de heerlijkste chocolade en beste dranken. En wil je een persoonlijke wenskaart toevoegen aan je verrassing? Ook dat is geen enkel probleem. Je kunt namelijk online gemakkelijk jouw eigen echte wenskaart bestellen of zelfs geheel zelf ontwerpen. Niets is te gek! Dus de enige vraag die nog overblijft is: Wie verras jij vandaag?

Persoonlijke kerst relatiegeschenken

Op een persoonlijke manier jouw personeel of klanten bedanken voor het afgelopen jaar? Dan ben je bij Surpreza.nl aan het juiste adres. Met een breed aanbod aan kerst en nieuwjaars relatiegeschenken kun jij echt indruk maken. Kies je voor een wijnfles met persoonlijk etiket of toch voor een poppende champagne fles? Door online bewerken kun je eenvoudig online jouw eigen kerstgeschenk maken en bijvoorbeeld je logo of een teamfoto toevoegen op het product. Met een persoonlijke touch maak je ieder cadeau nog unieker. Wil je toch gaan voor een wat uitgebreidere boodschap? Voeg dan een leuke kerstwenskaart toe. Kies een kerstkaart uit ons bestaande kerst wenskaarten assortiment of ontwerp ook je kerstkaart volledig zelf. Met het cadeau en wenskaarten aanbod van Surpreza.nl maak je het cadeau zo mooi en persoonlijk als je zelf wilt.

Heb je wat hulp nodig bij het maken van het perfecte kerstgeschenk? Onze medewerkers staan uiteraard voor jou klaar. Zo kunnen ze je helpen met wat inspiratie maar ook een etiket of product volledig naar jou wens en smaak ontwerpen. Neem direct contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.