Laat je inspireren

voor magische feestdagen

Waarmee wil je verrassen?

Verras met een persoonlijke boodschap

Magische feestdagen met persoonlijke dranken!

De feestdagen staan vol gezelligheid met belangrijke personen in jouw leven. Wat is er nu leuker om hen uniek en persoonlijk te verrassen?

Wij hebben speciaal voor jouw de leukste etikketten ontworpen voor op een wijnfles, personaliseer deze met naam, foto’s en stickers. Heb je zelf een perfect idee voor een etiket? Ontwerp dan compleet jouw eigen etiket voor op een merlot, rose of witte wijn!

Zo versturen wij jouw cadeau

Ballonnen Box

Cadeau Box

Chocolade Box

Uniek champagne cadeau

Ben jij al klaar voor de komende feestdagen? Verras deze kerst met een unieke fles champagne! Deze deluxe champagne editie is te verkrijgen in de kleuren: roze, wit, mat zwart en goud! Naast deze unieke champagnes als kerstcadeau te geven, kan je deze fles natuurlijk ook gebruiken als decoratie voor jouw kerstdiner. Maak deze feestdagen extra speciaal met deze special edition champagne cadeaus. 

Kerst inspiratie

De tijd van gezelligheid en samen zijn komt eraan. De kerstdagen die traditiegetrouw bomvol zitten met dagen vol gezelligheid, lekker eten en natuurlijk een speciaal biertje of heerlijk glas wijn. En wat is er leuker dan iemand verrassen op deze feestdagen met een persoonlijk en uniek kerstcadeau? Bij Surpreza hebben we speciaal voor jou de lekkerste, leukste en persoonlijkste cadeaus bij elkaar gezocht. Goede wijnen zijn te bewerken met een persoonlijk etiket met foto’s, teksten en stikkers net als een bierfles van 750ml, een speciaal bierpakket, champagnes en heerlijke chocoladerepen! Maak deze feestdagen net iets specialer en persoonlijker met unieke cadeaus waarmee je een ieder kan verrassen. 

Hoe vind ik het juiste kerstcadeau?

Bij Surpreza vinden wij het belangrijk dat jij eenvoudig en snel de leukste kerstgeschenken kan maken. Met onze cadeau vinden zoek je een juist geschenk binnen 20 seconden! Vul het bedrag, de gelegenheid en de persoon in die je wilt verrassen. Onze cadeauzoeker doet dan de rest van het werk voor jou. Heb je het juiste kerstkado gevonden en is dit een bewerkbaarproduct dan kan je beginnen met het ontwerpen van het etiket. Voeg persoonlijke foto’s, teksten en kerststickers toe om net dat beetje extra persoonlijkheid toe te voegen. Om het kerstcadeau compleet te maken is het leuk om een persoonlijke kerstkaart toe te voegen die je ook weer helemaal zelf kunt ontwerpen! De laatste stap is het afronden van jouw bestelling en dan is het tijd om te verrassen! Wie verras jij deze feestdagen?