06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Persoonlijke kerst chocolade cadeau

Maak de chocolade persoonlijk en voeg foto en naam toe

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Persoonlijke kerst chocolade cadeaus

Ben je op zoek naar een smaakvol en persoonlijk cadeau voor onder de kerstboom? Geef iemand dan een persoonlijk kerst chocolade cadeau. Bij Surpreza hebben wij een breed aanbod aan chocolade cadeaus die speciaal voor kerst zijn ontworpen. Je kunt kiezen uit tal van door ons ontworpen designs maar je hebt natuurlijk ook de optie om je creativiteit volledig te laten gaan en je eigen volledige kerst chocolade cadeau te ontwerpen. Kies voor een Tony’s Chocolonely chocolade cadeau in kerst thema en voeg een persoonlijke foto of naam toe. Naast de heerlijke chocolade cadeaus van het fairtrade chocolade merk Tony’s Chocolonely hebben wij ook chocolade cadeaus met de chocolade van Merci, Chocolate Company, Toblerone en Celebrations. Voor een ieder wat wils dus. En zoals je van ons mag verwachten pakken wij alle cadeaus gratis voor je in.

Je kunt ervoor kiezen om het kerst chocolade cadeau direct op te sturen naar de ontvanger. Zo ontvang diegene een persoonlijke verrassing thuisbezorgd en hoef je zelf niet langs te gaan. Wil je toch liever persoonlijk het chocolade cadeau overhandigen of het kerstcadeau onder de kerstboom leggen voor kerstavond? Dan kun je uiteraard het cadeau ook naar je eigen adres laten sturen. Maar ook dan zorgen wij ervoor dat het persoonlijke kerst chocolade cadeau volledig is ingepakt in een vrolijke verpakking zodat je deze, zonder zelf ook nog maar iets te doen, onder de kerstboom kunt leggen. Wel zo makkelijk toch. Wil je weten hoe wij onze cadeaus versturen? Neem dan een kijkje op onze bezorgpagina, hier vind je foto’s van alle verpakkingen.

Voeg een echte kerstkaarten toe aan je chocolade cadeau

In ons dagelijks leven zijn de mobiele apparaten niet meer weg te denken, maar met kerst ga je toch geen kerstkaart sturen via WhatsApp of per mail? Nee natuurlijk niet, met kerst stuur je een echte kerstkaart met een echte boodschap, dat is toch veel persoonlijker? Bij Surpreza geloven wij erin dat je altijd mooie momenten samen hoort te vieren. En bij een feestje hoort natuurlijk een cadeau. Of dit nou een mooie wenskaart is of een heerlijke champagne maakt in principe niet uit. Het gaat erom dat je mooie momenten nog nét even iets specialer maakt. En dat geldt natuurlijk ook tijdens de feestdagen. Kerst is de tijd van samen zijn, samen lachen, samen terugkijken op het afgelopen jaar, samen vooruitkijken en samen mooie momenten koesteren. Met de kerstkaarten van Surpreza kun jij al deze elementen samenvoegen in een kaart. En je hoeft hier helemaal niet meer voor naar de winkel. Je kunt gewoon heerlijk al jouw kerstkaarten online bestellen en versturen. Met de online kaartbewerker van Surpreza ontwerp je eenvoudig je eigen kerstkaart, voeg je foto’s en stickers toe en voorzie je de binnenkant van een mooie spreuk of een hartverwarmende kerstwens. En dan zijn ineens die mobiele apparaten wel handig want zo kun je met een beetje van de moderne tijd een prachtig hippe en moderne maar toch nostalgische kerstkaart maken. Kerstkaarten stuur je tegenwoordig gewoon online vanaf je stoel of bank. Je kunt ervoor kiezen om de kerstkaarten bij jezelf thuis te laten bezorgen inclusief envelop. Dan kun je er wellicht nog een persoonlijke touch aan toevoegen zoals jouw handgeschreven naam. Maar je kunt er ook voor kiezen om online de kerstkaarten direct te versturen naar de ontvanger. Dit doe je als volgt:
1. Zoek de kerstkaart die bij jouw past
2. Bewerk de kerstkaart met foto’s, stickers en teksten
3. Kies een mooie envelop waarin de kerstkaart wordt verstuurd
4. Plaats de kerstkaart in je winkelmand
5. Ga naar de Verzend- en Afrekenpagina en voer eerst jouw eigen gegevens in
6. Wanneer je jouw eigen gegevens hebt ingevoerd kun je de gegevens van de ontvanger ontvoeren
7. En voilà, de kerstkaart is nu helemaal klaar om direct verstuurd te worden naar de ontvanger

Wil je naast het kerst chocolade cadeau en de echte kerst wenskaart nog een ander persoonlijk cadeau toevoegen dan is dat geen enkel probleem. Bij Surpreza.nl hebben wij een enorm breed aanbod aan kerstcadeaus. Van kerst champagne tot kerst bieren en kerst wijnen, je besteld ze gemakkelijk via Surpreza.nl en alle cadeaus zijn online te personaliseren met foto en tekst. Wil je al onze persoonlijke kerstcadeaus bekijken? Klik dan hier en ga direct naar onze pagina met alle kerstcadeaus.

 

Bekijk ook eens onze kerst champagne cadeau!