06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Kerstcadeau met foto

Kerstcadeau met foto online bestellen en versturen

Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen die komen gaan? Bij Surpreza hebben we speciaal voor jou de leukste kerst cadeaus bij elkaar gezocht zodat jij extra feestelijke feestdagen tegemoed gaat en een grote glimlach op vele gezichten kan toveren.
Ga deze feestdagen eens voor iets anders dan de standaard cadeaus, kies voor een heerlijke wijn met foto, Tony’s chocolonly met kerstwikkel of een unieke gouden fles champagne met foto! Bijna alle producten zijn te bewerken met eigen foto’s, tekst en stickers. Zo ontwerp jij jouw eigen kerstkado met foto en ben je verzekerd van een maximaal verrassingseffect.

Originele kerstcadeaus met naam of foto

Bij Surpreza vind je een groot aanbod kerstcadeaus die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Onze cadeau ontwerpers spelen altijd in op de laatste trends zodat jij het meest hippe kerstcadeau zult hebben dat verkrijgbaar is. Naast standaard kerstdesigns kun je ook helemaal zelf jouw eigen champagne met foto ontwerpen, unieke bierpakketten voorzien van een foto etiket of verrassen met ambachtelijke chocolade met foto etiket. Heb je vragen over onze kerstcadeaus, dan helpen we je graag. Bezoek onze klantenservice pagina en neem contact met ons op via jouw favoriete communicatie kanaal. Wij wensen je alvast veel plezier met het versturen van een persoonlijk kerstcadeau!