06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Helium ballon versturen

Online de leukste helium ballonnen als cadeau versturen.

  Stuur een helium ballon met een wenskaart cadeau

Wat is er nou leuker dan een vliegende verrassing ontvangen? Bij Surpreza hebben wij een breed aanbod aan helium ballon cadeaus voor iedere gelegenheid. Je besteld de ballonnen online en geeft aan wanneer de ballon bezorgd moet worden. Wij zorgen voor de rest. Dat wordt een prachtige verrassing!

In 3 stappen jouw ballon verrassing maken:
1. Kies een ballon
2. Voeg een wenskaart toe
3. Kies een bezorgdatum

De helium ballon wordt verstuurd in een gratis cadeaubox. Wanneer je een wenskaart bij de ballon besteld dan wordt deze aan het touwtje van de ballon gehangen. De ontvanger zal de cadeaubox eenvoudig kunnen openen en vervolgens zal de helium ballon als een verrassing uit de cadeaubox springen. Wie wilt er nou niet zo’n leuke verrassing? En de cadeaubox kan gewoon buiten worden geopend want wij zorgen ervoor dat de ballon niet uit de doos zal wegvliegen.

Bij Surpreza creëren wij de mooiste verrassingen voor iedere gelegenheid. Daarom bestaat ons ballon assortiment uit een breed aanbod ballonnen voor verschillende thema’s. Zoals Verjaardags ballonnen, Geslaagd ballonnen, Beterschap ballonnen, Liefdes ballonnen, Huwelijk ballonnen, Geboorte ballonnen en nog veel meer. Wij vullen de ballon altijd met helium zodat de ballon in de lucht blijft zweven. Wij garanderen 7 dagen zweefgarantie op al onze helium ballonnen!

Dus wil jij een helium ballon cadeau sturen dan ben je bij Surpreza.nl aan het juiste adres. Wij leveren namelijk de leukste helium ballonnen van de hoogste kwaliteit. Je kunt een mooie wenskaart toevoegen aan je helium ballon die je eenvoudig online personaliseert met een eigen tekst en/of je eigen foto. Jij bepaalt zelf de bezorgdatum en het bezorgadres van de helium ballon. Hierdoor kun je de ballon direct versturen naar de eindontvanger en laten bezorgen op de dag van de speciale gelegenheid. Verstuur dus nu je helium ballon online! Mocht je vragen hebben over onze helium ballon cadeaus of onze service? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice.