06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Handgemaakt geurkaars cadeau

Met welk type geurkaars ga jij verrassen?

Zoek geurkaars per gelegenheid

Verjaardag

Verhuizing

Bedankt

Zomaar

Over de geur: Madagascar Milk

De unieke handgemaakte geurkaarsen van Surpreza zijn rijkelijk gevuld met een speciale geur, Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige en milky geur, en kenmerkt zich door aroma’s als gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte en je even laat wegdromen. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten.

Verras met een uniek geurkaars geschenk

Geurkaars cadeaus

Een cadeau dat warmte geeft en herinneringen koestert, dat zijn de geurkaars cadeaus van Surpreza.nl. Door de unieke samenwerking van het merk Charlies Candles hebben wij een breed assortiment van handgemaakte en hoge kwaliteit geurkaarsen aan ons cadeau assortiment toegevoegd. Het unieke aan deze geurkaars geschenken is dat ze gepersonaliseerd kunnen worden met naam, foto, tekst en stickers. Hierdoor kun je jouw eigen geurkaars ontwerpen. Ontzettend leuk om iemand mee te verrassen en om jezelf mee te verwennen.

De geurkaars cadeaus bevatten allen een hoge kwaliteit wax met een heerlijk warme geur genaamd: Madagascar Milk. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Sommige geurkaarsen kunnen gepersonaliseerd worden met foto, naam, tekst en stickers en andere zijn er juist voor bedoelt om als fashion statement en/of accessoire te fungeren in het interieur van degene die je wilt verrassen of in je eigen huis.

De heerlijke geur geschenken zijn het perfecte geschenk om te geven als verjaardag cadeau, bedankt cadeau, beterschap cadeau, liefdes cadeau, verhuis cadeau, huwelijk cadeau, kerst cadeau of om zomaar cadeau te geven. Ook is het mogelijk om de geurkaars volledig zelf te ontwerpen, zo maak je een wel heel persoonlijk en uniek cadeau.

Luxe geurkaarsen

Met een luxe geurkaars breng je licht en warmte in elke ruimte van een huis. De luxe geurkaars geschenken van Surpreza hebben een heerlijke warme, romige en melkachtige geur dat je doet wegdromen naar tropische eilanden. Je kunt onze luxe geurkaarsen online bestellen en ook voorzien van een foto, persoonlijke tekst en leuke stickers. Zo maak je een geurkaars cadeau nog persoonlijker. De kaarsen assortiment van Surpreza wordt met de handgemaakt in Brugge en zijn van hoge kwaliteit. Zowel de potten, de wax als de lonten woorden vooraf uitvoerig getest, zodat alleen de beste overblijven. Door het unieke design van de design geurkaarsen, zullen ze in ieder type interieur prachtig staan. Verras jezelf of een ander met een luxe handgemaakte design geurkaars cadeau.

Originele fotocadeaus

Er zijn vele momenten waarop je iemand kan verrassen. Omdat iemand geslaagd is voor een examen, omdat de buurvrouw tijdens jouw vakantie voor je huisdieren heeft gezorgd of om je dierbaren te bedanken omdat ze er altijd voor je zijn. Maar zo’n verrassing wil je natuurlijk wel zo uniek en persoonlijk mogelijk maken. Dat doe je met een origineel en uniek fotocadeau.

Bij Surpreza.nl zijn wij altijd op zoek naar speciale cadeaus die zorgen voor een echt verrassingseffect. Maar die ook gepersonaliseerd kunnen worden met foto’s, naam, tekst en stickers.

Met de toevoeging van onze Home collectie wordt verrassen nog specialer. Uiteraard zijn het cadeaus die gegeven kunnen worden voor iedere gelegenheid, maar de home cadeaus gaan ook nogeens een hele lange tijd mee. Zo geef je niet zomaar een cadeautje, maar geef je echt een moment cadeau die de ontvanger vaker zal laten terugdenken aan het moment dat hij of zij het cadeau van jou ontving. Op onze website kun je jouw eigen geurkaars cadeau zelf ontwerpen met foto en naam. Zo creeer je op eenvoudige manier een origineel fotocadeau.