06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Rijk aan natuurlijke ingrediënten en extracten

Over de geur: Madagascar Milk

De unieke handgemaakte geurkaarsen van Surpreza zijn rijkelijk gevuld met een speciale geur, Madagascar Milk. Madagascar Milk is een romige en milky geur, en kenmerkt zich door aroma’s als gekarameliseerde amber, houterig en honingzoet met een basis van vanille uit Madagascar. Het is een fijne huiselijke geur die zich verspreidt over de ruimte en je even laat wegdromen. De geur straalt kwaliteit en luxe uit en laat je des te meer genieten.

Creëer rust en warmte in huis

De geur van onze geurkaarsen is een warme, inspirerende en luxe geur die je in iedere ruimte binnen het huis even laat wegdromen. De mooie vormgeving, unieke designs en handgemaakte potten waarin de geur zich bevindt maken de totaal beleving compleet. Steek na een drukke dag de heerlijke geurkaars aan en trek je even druk uit de dagelijkse sleur. Met de geurkaarsen van Surpreza kom je echt even tot rust. Gun jezelf dit moment, of verras een ander hiermee.

Emoties bij geuren

Geuren zijn van essentieel belang bij het ervaren van emoties en het opslaan van herinneringen. Denk maar eens aan die ene vakantie waar je met je voeten in de branding stond en je even aan niets anders dacht dan de zon op jouw huid en het kolken van het water. Met onze Madagascar Milk geur droom je elke keer bij het aansteken van de kaars even weg. En bevind je jezelf op het prachtige Madagascar met hoge palmbomen en witte stranden tot zover je kunt kijken.