06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Bezorg een ambachtelijk chocolade hart cadeau

Online ontwerpen en versturen.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Chocolade hart cadeau met foto en naam – Chocolade cadeau met foto

Ben jij opzoek naar een uniek en ambachtelijk lekker cadeau? Op Surpreza.nl hebben we speciaal voor jou de lekkerste chocolade harten bij elkaar gebracht. Het leuke is dat de chocolade cadeaus zijn te bewerken met foto’s, teksten en stickers. Kies voor een standaard layout of ontwerp volledig zelf. In de online ontwerper kun je eenvoudig zelf foto’s, namen en stickers toevoegen. Zo creëer je jouw eigen originele chocolade cadeau. Nadat jij online het etiket hebt ontworpen en de bestelling hebt afgerond gaan wij direct voor jou aan de slag. De chocolade cadeaus van Surpreza.nl zijn van de hoogste kwaliteit en worden met alle zorg klaargemaakt om als cadeau verstuurt te worden. Hoe wij jouw choco cadeau versturen? Dat zie je op deze pagina, klik hier!

Bestel je een gepersonaliseerd chocolade cadeau voor iemand anders en lukt het jou zelf niet om bij deze persoon langs te gaan? Geen enkel probleem, wij bezorgen dan het chocolade cadeau met foto direct bij de ontvanger. Hoe dit werkt? Op de verzend- en afrekenpagina kun je eenvoudig het adres van de ontvanger invullen. Wil je dat het chocolade kado dus niet naar jouw eigen adres wordt verstuurd maar naar een ander adres dan kun je dat op deze pagina aangeven. Op het moment dat de bestelling is afgerond en verzonden ontvang je hier natuurlijk een bevestigingsmail van. In deze mail staat ook een Track & Trace code van PostNL waarmee je eenvoudig je bestelling kunt volgen, wel zo fijn want dan weet je wanneer de bestelling is bezorgd.

Alle chocolade cadeaus en chocolade cadeaupakketten kunnen ook zakelijk worden verstuurd. Wil je als bedrijf bestellen bij Surpreza? Profiteer dan voor zakelijke voordelen. Meer informatie over zakelijke chocolade cadeaus vind je hier.

Eenvoudig een uniek chocolade cadeau maken en versturen:
1. Kies een chocolade cadeau
2. Personaliseer de chocolade met foto en tekst
3. Voeg eventueel een wenskaart toe
4. Kies een afleveradres en een bezorgdatum