06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Chocolade cadeau met foto en naam.
Altijd persoonlijk & uniek.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Voeg een wenskaart toe aan je chocolade cadeau!

Verstuur een persoonlijk chocolade cadeau met foto en naam.

De persoonlijkste en heerlijkste chocolade cadeaus vind je bij Surpreza.nl! Wij hebben een breed aanbod aan overheerlijke chocolade cadeaus die online eenvoudig kunt personaliseren met eigen foto, namen, tekst en stickers. Zo creëer je zelf een uniek en persoonlijk chocolade cadeau. Door de handige verzendopties die wij aanbieden kan je ervoor kiezen om het chocolade cadeau direct te versturen naar de ontvanger. Zo hoef je dus niet zelf langs te gaan om het cadeau te bezorgen. Wil je het cadeau extra leuk maken met een extra persoonlijke boodschap? Voeg dan een wenskaart toe bij de bestelling! Zowel het chocolade cadeau als de kaart zullen samen worden opgestuurd in een vrolijke verzenddoos. Zo zorgen we samen voor een uniek verrassingsmoment bij de ontvanger!

Alle chocolade cadeaus kunnen ook zakelijk worden verstuurd. Wil je als bedrijf bestellen bij Surpreza? Profiteer dan voor zakelijke voordelen. Meer informatie over zakelijk cadeaus bestellen vind je hier.

In 4 stappen jouw persoonlijke chocolade cadeau maken en versturen:
1. Kies een chocolade cadeau
2. Personaliseer de chocolade met foto en tekst
3. Voeg eventueel een wenskaart toe
4. Kies een afleveradres en een bezorgdatum

Bij Surpreza hebben wij verschillende chocolade merken in het assortiment. Zo kun je kiezen uit Merci Chocolade, Chocolade van de Chocolate Company, Tony’s Chocolonely en Milka. Voor welk chocolade cadeau kies jij?