06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Chocolade hart met foto en/of naam versturen

Verras iemand met een persoonlijk chocolade hart.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Chocolade hart in de smaken melk, wit of puur versturen

Verras iemand met een persoonlijk en uniek chocolade hart in de smaak melk chocolade, witte chocolade of pure chocolade. De chocolade harten van Surpreza.nl zijn XL chocolade harten van The Chocolate Company, een Nederlands ambachtelijk bedrijf dat zich richt op chocolade producten van hoge kwaliteit. Een uniek product dus om als geschenk te geven. Het unieke aan dit chocolade hart is dat je deze alleen op Surpreza.nl kunt personaliseren door middel van het toevoegen van foto’s, naam, tekst en/of stickers. Zo ontwerp je jouw eigen chocolade hart cadeau. Ambachtelijk en origineel iemand verrassen doe je dus met een XL Chocolade hart!

Chocolade hart met foto en/of naam

Vind je het chocolade hart in zijn standaard verpakking iets te saai om als verrassing op te sturen? Personaliseer deze dan met foto en/of naam! Je kunt in de online bewerker de wikkel van het chocolade hart voorzien van foto en/of naam. En mocht je de wikkel nog meer willen personaliseren dan kun je er ook voor kiezen om nog een extra stuk tekst toe te voegen of een van onze leuke en vrolijke stickers. Je kunt kiezen uit ons brede assortiment van chocolade harten designs. En mocht je liever de wikkel volledig zelf willen ontwerpen dan kun je kiezen voor het volledig zelf bewerkbare chocolade hart.

Chocolade hart online ontwerpen en versturen

Op Surpreza.nl kun je de complete verrassing online maken en direct laten versturen naar de ontvanger. Online bewerk jij het chocolade hart naar wens en voeg je dus eventueel een foto of naam toe. Vervolgens kun je ervoor kiezen om nog een wenskaart toe te voegen die kunt voorzien van een persoonlijke boodschap. Ook de wenskaarten bij Surpreza zijn te personaliseren met foto, naam, tekst en stickers. Op het moment dat je alle producten in de winkelmand hebt geplaatst die jij als verrassing wilt versturen kun je naar de Verzend- en Afrekenpagina om de bestelling af te ronden. Op deze pagina kun je per product het bezorgadres aangeven. Wil je de bestelling volledig naar jouw eigen adres versturen zodat je de verrassing zelf kunt afleveren bij de ontvanger? Dan hoef je alleen jouw eigen adresgegevens in te vullen. Wanneer je alle producten samen als een complete verrassing wilt versturen dan geef je dit ook op tijdens het afrekenproces. Zodra je alle gegevens ingevuld en gecontroleerd hebt kun je de bestelling betalen en afronden. Zodra deze laatste stap is afgerond nemen wij het van jou over en gaan wij voor jou aan de slag. Ons team gaat er voor zorgen dat het een verrassing wordt om nooit te vergeten.

In 4 stappen jouw chocolade hart cadeau bestellen

1. Kies je chocolade hart
2. Voeg foto en/of naam toe
3. Voeg eventueel een wenskaart toe
4. Vul de bezorggegevens in en rond af