06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Chocolade cadeautjes met foto voor in de schoen

Het is weer zover, de Sint is in het land. Dat betekent dat de schoen weer mag worden gezet voor het slapen gaan. De leukste chocolade cadeautjes voor in de schoen vind de Sint bij Surpreza. Het uitgebreide assortiment betaalbare schoencadeautjes bestaat uit heerlijke chocolade met foto. De Sint kan al zijn creativiteit kwijt tijdens het ontwerpen van het meest unieke schoencadeau. Hij heeft de keuze uit heerlijke Merci chocolade, Tony’s chocolonely schoencadeau en meer! En als laatst voegt hij een persoonlijke boodschap toe. In unieke Sinterklaas wenskaarten schrijft hij al zijn verhalen op! Hoe Surpreza een schoencadeau verstuurt? Dat zie je op deze pagina, klik hier!

Wanneer de Sint een chocolade schoencadeau met foto besteld voor iemand anders dan helpt Surpreza hem.  Wij bezorgen het door hem ontworpen chocolade cadeau direct bij de ontvanger. Hoe dit werkt? Op de verzend- en afrekenpagina vult de Sint eenvoudig het adres van de ontvanger invullen. Op het moment dat de bestelling is afgerond en verzonden ontvangt hij natuurlijk een bevestigingsmail. In deze mail staat ook een Track & Trace code van PostNL waarmee de Sint eenvoudig zijn bestelling kan volgen, wel zo fijn want dan weet hij wanneer de bestelling is bezorgd.

Alle chocolade schoencadeaus kunnen ook zakelijk worden verstuurd. Wil je als bedrijf bestellen bij Surpreza? Profiteer dan voor zakelijke voordelen. Meer informatie over zakelijk cadeaus bestellen vind je hier.

In 4 stappen een persoonlijk chocolade schoencadeau met foto maken en versturen:
1. Kies een chocolade schoen cadeau
2. Personaliseer de chocolade met foto en tekst
3. Voeg eventueel een wenskaart met Sinterklaas thema toe
4. Kies een afleveradres en een bezorgdatum