06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Ontwerp je eigen champagne fles met foto en naam.
Online ontwerpen en versturen als cadeau.

Persoonlijke boodschap toevoegen?
Voeg een wenskaart toe.

Maak online je eigen champagne fles. Voeg foto’s en/of namen toe.

Champagne als cadeau versturen, dat is echt een knallende verrassing! Op Surpreza.nl kun je eenvoudig online jouw eigen champagne fles ontwerpen. Kies voor een standaard layout of ontwerp volledig zelf. In de online ontwerper kun je eenvoudig zelf foto’s, namen en stickers toevoegen. Zo creëer je jouw eigen originele champagne cadeau. Nadat jij online het etiket hebt ontworpen en de bestelling hebt afgerond gaan wij direct voor jou aan de slag. De champagnes van Surpreza.nl zijn van hoge kwaliteit en worden met alle zorg klaargemaakt om als cadeau verstuurt te worden. Hoe wij jouw champagne fles versturen? Dat zie je op deze pagina, klik hier!

Bestel je het champagne cadeau voor iemand anders en lukt het jou zelf niet om bij deze persoon langs te gaan? Geen enkel probleem, wij bezorgen dan het champagne cadeau direct bij de ontvanger. Hoe dit werkt? Op de verzend- en afrekenpagina kun je eenvoudig het adres van de ontvanger invullen. Moet het champagne cadeau dus niet naar jouw eigen adres worden verstuurd maar naar een ander adres dan kun je dat op deze pagina aangeven. Op het moment dat de bestelling is afgerond en verzonden ontvang je hier natuurlijk een bevestigingsmail van. In deze mail staat ook een Track & Trace code van PostNL waarmee je eenvoudig je bestelling kunt volgen, wel zo fijn want dan weet je wanneer de bestelling is bezorgd.

Alle champagnes cadeaus kunnen ook zakelijk worden verstuurd. Wil je als bedrijf bestellen bij Surpreza? Profiteer dan voor zakelijke voordelen. Meer informatie over zakelijk cadeaus bestellen vind je hier.

In 4 stappen jouw persoonlijke champagne cadeau maken en versturen:
1. Kies een champagne cadeau
2. Personaliseer de champagne met foto en tekst
3. Voeg eventueel een wenskaart toe
4. Kies een afleveradres en een bezorgdatum