06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Laat je inspireren

voor de leukste cadeaus

Wat voor cadeau zoek je?

Grandioos verrassen met ballonnen!

Wie wilt er nou niet verrast worden met een prachtige heliumballon?

Speciaal voor jou hebben wij een breed assortiment aan de beste kwaliteit en mooiste ballonnen voor iedere gelegenheid. Zo hoef jij nooit meer na te denken over een grandioos cadeau.

Zo versturen wij jouw cadeau

Ballonnen Box

Cadeau Box

Chocolade Box

Maak je drank compleet

Je hebt een wijn toegevoegd met een uniek en persoonlijk etiket met foto’s en teksten. Een top cadeau, maar wij hebben iets waarmee jij het cadeau nog leuker kan maken… Namelijk onze houten drankkist met persoonlijk etiket! Ja, ook deze drankkist is te bewerken met persoonlijke foto’s, teksten en stickers. Maak de door jouw ontworpen drankcadeaus nog leuker met een gepersonaliseerde drankkist.

Cadeau inspiratie

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Bij Surpreza ben je aan het juiste adres voor de leukste, vrolijkste, meest unieke en persoonlijke cadeaus voor iedere gelegenheid. Veel cadeaus uit het assortiment zijn volledig te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke wijn met etiket met eigen foto en tekst. Het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen voor bijvoorbeeld een verjaardag of om iemand mee te bedanken. Door ons brede aanbod aan cadeaus is er voor iedere gelegenheid een cadeau te vinden die jij kunt versturen. En mocht je alleen een cadeau niet leuk genoeg vinden? Voeg dan een van onze wenskaarten toe. Ook voor wenskaarten hebben wij een breed assortiment die aansluiten bij iedere gelegenheid waardoor er altijd een geschikte wenskaart is die jij kunt toevoegen aan jouw cadeau.

Opvallend en leuk verpakt, zo als het hoort!

Een uniek en persoonlijk cadeau moet natuurlijk ook op die manier worden verpakt en bezorgd. Wat voor cadeau je ook bestelt, klein of groot, van een spectaculaire verrassing is er altijd spraken. Jouw bestelde producten worden verzonden in opvallende en vrolijke dozen. Zo is het altijd een feest voor de ontvangen om jouw cadeau te ontvangen.