06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

5 tips voor het perfecte wijncadeau

5 tips voor de leukste wijncadeaus met eigen foto

Wat is er nu leuker om iemand te verrassen met een uniek en persoonlijk wijncadeau? Verras bijvoorbeeld op een verjaardag, een huwelijk, tijdens Valentijn of gewoon zomaar! Om tot het juiste wijncadeau met foto etiket te komen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke punten. Hieronder hebben wij 5 tips uitgeschreven die jou zullen helpen bij het samenstellen van het leukste én meest persoonlijke wijncadeau dat de ontvanger ooit heeft gezien!

Tip 1
Bedenk goed, voordat je start met het zoeken naar een speciaal wijncadeau, met wat voor type persoon je te maken hebt. Door hier vooraf goed over na te denken, wordt het makkelijker om een keuze te maken. Houdt de ontvanger bijvoorbeeld van een bloemenprint of juist niet?

Tip 2
Weet met wat voor soort wijndrinker je te maken hebt. Je wilt natuurlijk niet aankomen met een fles rosé terwijl dit niet in de smaak valt!

Tip 3
Stel vooraf een maximale prijs voor jezelf vast. Op de home pagina van Surpreza.nl vind je bijvoorbeeld een hele handige cadeau zoeker waar je een bedrag, een gelegenheid en een geslacht kan aangeven. Vervolgens worden de meest geschikte cadeaus voor jou bij elkaar gezocht!

Tip 4
Maak het jezelf niet te moeilijk. Kies bijvoorbeeld voor een standaard template. Hierbij hoef je alleen een foto te uploaden, en eventueel een naam/tekst in te voeren. Dit kan je enorm veel tijd schelen.

Mocht je vol ideeën zitten en wil je helemaal zelf een wijnfles met eigen etiket ontwerpen? Geen probleem, dit kan natuurlijk ook! Bij deze online cadeau winkel hebben ze Merlot wijnen, Rose wijnen en Witte wijnen waarvan je het etiket helemaal zelf kunt ontwerpen. Maak op het wijnetiket bijvoorbeeld je eigen fotocollage, een tekening of schrijf een mooi gedicht.

Tip 5 
De laatste, maar zeker niet de minste tip gaat over de final touch. Stel, je hebt een te gekke wijn met eigen etiket ontworpen en je bent klaar om het wijn cadeau te versturen. Vergeet dan niet een houten drank kist toe te voegen. Op deze website vind je niet zomaar drank kisten, maar houten drank kisten met eigen etiket. Op deze manier maak je jouw wijn geschenk helemaal af!

Is dit iets voor jou?