06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

10 cadeautips voor mannen

10 tips voor originele cadeaus voor hem

Is jouw vader, vriend, man, broer, opa of opa bijna jarig? Geslaagd? Of is er iets anders te vieren? Dan wil je hem natuurlijk wel verrassen met een origineel cadeau. Maar dan komt die vraag: wat vindt hij nou leuk? Houd hij van magazines, pafum, kleding of bier? Om jou hiermee te helpen hebben wij hieronder de 10 leukste cadeaus voor mannen op een rijtje gezet.

Tip 1: Verjaardagskaart voor hem (prijs: €1.50)

Ben je opzoek naar een leuke verrassing voor een klein budget? Verras dan met een wenskaart! Bij deze webwinkel hebben ze te gekke wenskaarten waarbij je zelf foto’s en teksten kan toevoegen. Ook kan je geheel jouw eigen kaart ontwerpen. En alle kaarten, inclusief witte envelop, zijn verkrijgbaar voor maar €1,50!

 

Tip 2: Chocoladereep voor hem (prijs: €6.95)

Verras met een smakelijk en origineel cadeau voor een goede prijs. Op Surpreza.nl kun je de wikkel van een chocoladereep zelf personaliseren met foto’s en teksten. Ook kan je helemaal jouw eigen chocoladereep wikkel ontwerpen. De repen zijn verkrijgbaar in de smaken: melk, melk hazelnoot en puur. Met zo’n origineel en lekker cadeau wil iedereen wel verrast worden.

 

Tip 3: Merci cadeau met foto voor hem (€12,95)

De chocolade cadeaus van Merci, wie kent ze niet? Heerlijke chocoladereepjes om te delen. Bij deze website hebben ze dit chocoladecadeau nog leuker gemaakt. Je kunt namelijk merci met foto’s bestellen, hoe tof is dat? Het blik waar de merci chocolade zich in bevindt is bewerkbaar met foto’s en teksten. Naast standaard templates kun je ook kiezen voor een geheel leeg ontwerp die je compleet zelf kunt personaliseren met foto’s, teksten en stickers!

 

Tip 4: Verjaardag ballon voor hem (vanaf €13,95)

Ben je opzoek naar een bijzonder cadeau voor een man? Wellicht dat deze vrolijke heliumballonnen daarbij passen! Deze heliumballonnen worden verstuurd in een vrolijke verrassing box, en bij het openen hiervan vliegt de heliumballon eruit. Voeg naast een heliumballon ook nog een wenskaartje toe met een persoonlijk bericht. Wij weten het zeker, de ontvanger zal zeer verrast zijn bij het openen van de box!

 

Tip 5: Bierfles voor hem (vanaf €14,95)

Een biercadeau, toch wel echt een verrassing voor mannen. Natuurlijk kun je een man verrassen met een standaard biercadeau, maar bij Surpreza kun je een fles van 750ml bestellen met een eigen etiket! Ontwerp een biercadeau met foto’s en teksten zoals jij dat wilt. Wij zeggen alvast, proost!

 

Tip 6: Chocoladehart voor hem (vanaf €18,95)

Ambachtelijke chocolade, daar wil iedereen toch wel mee verrast worden? Hier vind je de lekkerste chocolade harten met eigen foto! Bewerk de wikkel van het chocoladehart met stickers, teksten en persoonlijke foto en zorg voor een origineel cadeau voor hem!

 

Tip 7: Bierpakket voor hem (vanaf €12,95)

Bij tip 5 bespraken we al te gekke bierfles cadeaus met foto. Naast deze originele cadeaus voor mannen, kun je ook verrassen met bekende biermerken. Verras bijvoorbeeld met een La Chouffe bierbox, een Leffe blond van 750 ml of een Duvel giftbox.

 

Tip 8: Wijnfles voor hem (vanaf €12,95)

Ben je opzoek naar een origineel wijncadeau voor mannen? Op deze website vind je vrolijke en stoere wijncadeaus met uniek etiket. Kies bijvoorbeeld voor wijncadeau met foto etiket of ontwerp helemaal jouw eigen wijncadeau! Je kunt kiezen uit Rosé wijn, Merlot of Witte wijn (zoet en droog).

 

Tip 9: Champagne voor hem (vanaf €25,95)

Eens echt goed uitpakken tijdens een verjaardag of een ander bijzonder moment? Hier vind je te gekke champagne cadeaus met foto voor mannen. Kies uit een groot assortiment etiketten of ontwerp helemaal zelf jouw eigen champagne cadeau!

 

Tip 10: Biercadeau met foto voor hem (vanaf €15,95)

Last but not least, speciaal bierpakketten met foto voor mannen. Zoals eerder beschreven, mannen houden van bier. Wat is er dan leuker om een cadeau in de vorm van een speciaal bierpakket te geven. En dan niet zomaar een bierpakket, maar een bierpakket met uniek etiket. Bewerk jouw eigen biercadeau met foto’s, teksten en stickers hier.

Is dit iets voor jou?