06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

De leukste speciaal biercadeaus bezorgen

Voor welk thema zoek je een biercadeau?

  Unieke biercadeaus, persoonlijk met foto en naam

Heerlijk he, die bieren! En wat is er nou leuker dan een biercadeau cadeau te geven? Wij weten het wel: een biercadeau ontvangen 🙂 Bij Surpreza.nl hebben wij een breed aanbod aan de heerlijkste bieren. De meeste biercadeaus kun je daarnaast voorzien van een persoonlijke touch door een foto, naam, tekst en/of sticker toe te voegen op het etiket. Zo weet je één ding zeker: unieker en persoonlijker kan gewoon niet! Naast de personaliseerbare speciaal bierpakketten en belgische bierflessen hebben wij ook een aantal standaard bierpakketten in ons assortiment opgenomen voor wanneer je even geen inspiratie hebt om zelf een biercadeau te ontwerpen. En wil je een persoonlijke boodschap toevoegen aan je cadeau? Geen enkel punt. Voeg een wenskaart toe uit ons eigen huismerk wenskaarten en voorzie die van een persoonlijke tekst. Wij leveren de wenskaart altijd bij het biercadeau in dezelfde cadeaubox. En dat lees je goed: wij bezorgen het biercadeau écht als een cadeau want wij sturen hem op in een mooie cadeaubox die gratis bij iedere bestelling zit. Wel zo makkelijk want dan heb je er echt geen omkijken meer naar. Dat is de service van Surpreza.nl!

In 3 stappen jouw biercadeau verrassing maken:
1. Kies een speciaal bierpakket, belgisch blond bier fles of een standaard bierpakket
2. Personaliseer de bier met eigen foto en/of tekst indien mogelijk
3. Voeg een wenskaart toe met persoonlijke boodschap
4. Kies een bezorgdatum

Bij Surpreza creëren wij de mooiste verrassingen voor iedere gelegenheid. Daarom bestaat ons bier assortiment uit een breed aanbod speciaalbieren voor verschillende gelegenheden. Zoals Verjaardags bieren, Geslaagd bieren, Beterschap bieren, Liefdes bieren, Huwelijk bieren, Bedankt bieren en nog veel meer.

Door ons gemakkelijke online bezorgsysteem kun je eenvoudig het biercadeau direct laten bezorgen bij de ontvanger. Hoe dit werkt? Je volgt de bovengenoemde stappen om het biercadeau te bestellen. Vervolgens geef je op de Verzend- en afrekenpagina aan dat je het cadeau niet bij jezelf maar bij iemand anders wilt laten bezorgen. Vervolgens geef je de bezorgdatum op (heel handig want zo kun je dus ruim van te voren al je verrassing klaar zetten) en wij zorgen ervoor dat het biercadeau op de juiste datum bij de juiste persoon wordt bezorgd. En zoals je van ons mag verwachten gebeurt dit altijd volledig in stijl. Wij pakken het cadeau mooi in en bezorgen het in een vrolijke cadeaubox. Meer informatie daarover vind je hier. Heb je vragen over het bestellen van een bierpakket? Neem dan zeker even contact op met onze klantenservice.