06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Biercadeaus

Meest gekozen bieren met foto

Zelf bierpakket ontwerpen met naam & foto

Biercadeau voor ieder moment

Unieke biercadeaus met foto en naam

Wat is er nu leuker dan een bierliefhebber verrassen met de lekkerste bieren en speciaalbieren in de leukste en vrolijkste verpakkingen. Zo ben je verzekert van een top Biercadeau voor een bierliefhebber. In het uitgebreide biercadeau assortiment van Surpreza vind je verschillende unieke bier cadeaus terug in de vorm van bierpakketten, bierflessen en geschenkensets. Veel van deze biercadeaus zijn te personaliseren met foto, naam, tekst en stickers. Op deze manier maak je ieder Bier Cadeau persoonlijk en is het een tof geschenk voor vele momenten zoals een verjaardag, huwelijk, verhuizing of om iemand succes mee te wensen. Bestel eenvoudig een speciaal bier cadeau met foto en/of tekst online bij Surpreza.nl. Bekijk hier al onze biercadeaus.

Biercadeaus online bestellen en versturen

Wil jij iemand op afstand verrassen met een bier cadeau? Dan zit je bij Surpreza goed. Wij hebben namelijk een breed assortiment bier cadeaus met foto en naam, maar ook losse bierflessen en bierpakket cadeaus. Zodra jij het geschikte biercadeau hebt gevonden, gaan wij voor je aan de slag en sturen het speciaalbier cadeau naar ieder gewenst adres in Nederland. Bestel vandaag nog eenvoudig een biercadeau online, bewerk indien gewenst met foto’s, tekst, naam en / of stickers, en verras snel iemand met een uniek en persoonlijk biergeschenk. Een bier cadeau versturen was nog nooit zo leuk en eenvoudig.

Biercadeaus voor ieder moment

Er zijn vele momenten te bedenken waarop het geven van een biercadeau enorm leuk is. Verras bijvoorbeeld met een bierpakket cadeau voor verjaardag, bedank iemand met een speciaalbier cadeau of stuur een La Chouffe biercadeau naar de gelukkige eigenaren van een nieuwe woning. Unieke biercadeaus voor speciale momenten vind je bij Surpreza.nl.

Bierpakket cadeau

Een bierpakket cadeau is bij Surpreza te vinden in allerlei soorten en smaken die je kunt geven voor vele verschillende gelegenheden. Zo vind je altijd het juiste biercadeau pakket dat het best past bij de ontvanger. Naast biercadeau pakketten van verschillende biermerken vind je bij Surpreza een breed aanbod van bierpakket met foto, tekst en naam. Je kunt de etiketten van het bierpakket zelf personaliseren. Het unieke Biercadeau Pakket is gevuld met 3 fijne bieren, namelijk Texels, La Trappe en Hertog Jan. Een bierpakket cadeau versturen is heel eenvoudig en snel geregeld.

Bierfles cadeau

Naast een Biercadeau pakket vind je bij Surpreza ook persoonlijk Biercadeau flessen met een inhoud van 750 ml. Deze bierfles cadeaus zijn voorzien van een foto etiket. Het bierfles cadeau met foto en naam bewerk je heel eenvoudig in het bewerkingsprogramma. Kies uit een van de vele designs voor gelegenheden als verjaardag of bedankt of ontwerp compleet jouw eigen Biercadeau fles.

La Chouffe met foto en naam biercadeau

Op zoek naar een origineel bier cadeau? Ga dan voor een La Chouffe bierfles met foto etiket. Het etiket van het La Chouffe biercadeau is te personaliseren met foto’s, tekst, naam en stickers. Op deze manier ben je verzekert van een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij een bierliefhebber. Je kunt daarnaast ook de La Chouffe fles met logo bewerken en direct versturen naar een zakelijke relatie. Voor welk moment je ook kiest, een persoonlijk La Chouffe bier cadeau zal een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger.