06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

De leukste bier cadeaus voor vrouwen

Bier cadeaus voor haar

Ben jij opzoek naar een uniek verjaardagscadeau, beterschapscadeau of een ander speciaal moment voor vrouwen? Bij Surpreza hebben we originele bier cadeaus voor haar. Verras jouw vrouw, vriendin, moeder, oma of tante met een uniek bier kado met foto. Bezorg een bier kado voor haar op haar verjaardag, om haar beterschap te wensen, om de liefde te vieren of op jullie trouwdag. Naast bier cadeaus in de vorm van een bier fles met foto etiket en bierpakketten met foto vind je bij Surpreza ook de leukste La Chouffe bier cadeaus met foto!

Bier cadeaus van Surpreza worden verstuurd in een speciale en vrolijke cadeaubox. Zie hier hoe de ontvanger het bier cadeau bezorgd zal krijgen. Bij Surpreza verpakken we alle bier cadeaus kleurrijk zodat de verrassing extra speciaal is!

Bier cadeau met foto voor vrouwen

Verras met een unieke bierfles van 750ml of een bierpakket met persoonlijke foto. Ontwerp jouw eigen unieke bier cadeau in onze online ontwerp omgeving. Hier kun je het foto etiket op een bier cadeau personaliseren met foto’s, teksten en stickers. Heb je vragen over onze persoonlijke bier cadeaus, dan helpen we je graag. Bezoek onze klantenservice pagina en neem contact met ons op via jouw favoriete communicatie kanaal. Wij wensen je alvast veel plezier met het versturen van een bier cadeau!