06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Bezorgen

Wij regelen het voor je

Dranken

De dranken van Surpreza worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Het in ontvangst nemen van het cadeau zal niet onopvallend voorbij gaan. De vrolijke groene verzenddoos zorgt voor een extra verrassing! 

In jouw persoonlijke account kan je het geschenk volgen van het moment van plaatsing tot de bezorging!

Chocolade

De chocoladerepen van Surpreza worden met zorg verpakt en verzonden. De chocoladereep zal de ontvanger tegemoet komen in een vrolijk oranje brievenbusdoosje. Zo maken we ook de bezorging al een verrassingsmoment!

Ballonnen

De heliumballonnen van Surpreza worden verstuurd in een speciale ballonnenbox. Naast een vrolijk uiterlijk hebben wij ervoor gezorgd dat de doos makkelijk te dragen is door de toepassing van handvaten. Weet jij al wie je gaat verrassen met een uniek balloncadeau?

Kaarten

Een cadeau is natuurlijk niet compleet zonder wenskaart. Bij Surpreza worden wenskaarten standaard verpakt in een witte stevige wenskaartenvelop. Maar mocht je de verrassing nog specialer willen maken? Kies dan voor een gekleurde envelop en wees verzekerd van een ultiem verrassingsmoment!

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Jij bepaalt wanneer jouw bestelling wordt bezorgt. Tijdens het verzend- en afrekenproces op de pagina ‘Verzenden en afrekenen’ kun jij zelf in de bezorgagenda aangeven wanneer jouw bestelling wordt bezorgd. Wel zo handig wanneer je de bestelling op een bepaalde dag geleverd wilt hebben!

Voor 13:00 besteld, morgen in huis!

Wanneer je een bestelling plaats voor 13:00, kun je ervoor kiezen om jouw bestelling nog de volgende dag te laten leveren.
Wel zo makkelijk wanneer je last minute iemand wilt verrassen!

Volgende dag levering is mogelijk op dinsdag t/m zaterdag. Op zondag en maandag is dit helaas nog niet mogelijk.
Hieronder in het schema is precies terug te vinden hoe vandaag besteld voor 13:00 = morgen geleverd, werkt.

Bestel dag voor 13:00 uur Bezorg dag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Bezorging rondom COVID

Al onze wenskaarten en cadeaus zijn te bestellen en wij blijven deze bezorgen. Het kan zijn dat de levertijd iets langer is dan gewoonlijk. Bij vragen, neem contact op met onze klantenservice. Wij staan voor jou klaar.

Zo versturen wij kaarten en cadeaus!