06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Beterschap wensen met een cadeau

Wens iemand beterschap of sterkte 

Zoek een beterschap cadeau op prijs

€1.00 – €5.00

€5.00 – €10.00

€10.00 – €15.00

€15.00 +

Alle beterschap cadeaus

Persoonlijke beterschap cadeaus

Wil jij iemand beterschap wensen? Steek deze persoon dan een hart onder de riem met een persoonlijk beterschapscadeau. Wij hebben een groot assortiment beterschapcadeaus waarmee je verzekerd bent van een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Verras bijvoorbeeld met een ambachtelijk beterschap chocolade cadeau van Merci of Tony’s Chocolonely. Of verras de zieke met een goede fles wijn, 750 ml bond bier of een bierpakket. Bijna alle beterschap cadeaus zijn te bewerken met foto’s, teksten en stickers. Zoals een beterschap wijn met foto etiket of een beterschap chocolade cadeau met foto etiket. Voeg om de verrasing extra persoonlijk te maken een beterschap wens toe in de vorm van een beterschapskaart. Ook deze is te bewerken met persoonlijke foto’s, teksten en stickers.

Beterschap cadeau met foto

Wanneer iemand zijn voet heeft gebroken, gezondheidsklachten heeft of een vervelende tijd meemaakt wil je er voor diegene zijn. Beterschap wensen in de vorm van een beterschap kaart is persoonlijk en attent. Ontwerp jouw eigen beterschapskaart met foto’s, teksten en stickers en zorg voor een extra persoonlijke beterschapswens.
Mocht je jouw beterschapswens iets groter aanpakken dan hebben we bij Surpreza een groot assortiment beterschap cadeaus met foto. Personaliseer bijvoorbeeld een eigen beterschap wijn cadeau met foto etiket, een merci chocolade cadeau met naam of een beterschap champagne fles met een beterschapswens. Het leuke is dat jij helemaal jouw eigen etiket kunt ontwerpen. Kies voor een blanco ontwerp en laat al jouw creativiteit los. Ga je liever voor een vooraf ontworpen design? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment beterschap cadeaus met unieke designs, speciaal voor jou ontworpen. En zoals je van ons gewend bent zijn de producten van de beste kwaliteit.

Hoe vind ik het juiste beterschap geschenk?

Bij Surpreza vinden wij het belangrijk dat jij eenvoudig en snel de leukste beterschapsgeschenken kunt maken. Met onze cadeauzoeker vind je het juiste geschenk binnen 10 seconden! Vul het bedrag, de gelegenheid en de persoon in die je wilt verrassen. Onze cadeauzoeker doet dan de rest van het werk voor jou. Heb je het juiste beterschap cadeau gevonden en is dit een bewerkbaarproduct? Dan kun je beginnen met het ontwerpen van het etiket of de wikkel. Voeg persoonlijke foto’s, teksten en stickers toe om net dat beetje extra persoonlijkheid te creëren. Om het beterschap kado compleet te maken is het leuk om een persoonlijke beterschap wenskaart toe te voegen die je ook weer helemaal zelf kunt ontwerpen! De laatste stap is het afronden van jouw bestelling en dan is het tijd om een hart onder de riem te steken! Wie verras jij met een persoonlijke beterschap wens?