06 – 39 64 15 76 info@surpreza.nl

Beterschap chocolade cadeau versturen

Wens iemand beterschap of sterkte met een persoonlijk chocolade cadeau

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Beterschap chocolade cadeau versturen

Wil je iemand beterschap wensen op een fijne maar toch ook persoonlijke manier? Wens iemand dan beterschap met een van onze beterschap chocolade cadeaus. Je kunt de chocolade cadeaus online personaliseren met foto en tekst. Zo creeer je jouw eigen beterschap cadeau en weet je zeker dat je iemand op een unieke en originele manier een hart onder de riem steekt. We hebben een breed aanbod aan de heerlijkste chocolade die ambachtelijk is gemaakt. Zo kun je kiezen voor de fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely maar ook voor de toepasselijke chocolade van Merci die, zo vinden wij zelf, altijd van pas komt: want zeg nou zelf wie houdt er niet van Merci Chocolade. Ga je liever voor echt ambachtelijke chocolade? Kies dan voor de chocolade harten van CHCO. Dit Nederlandse bedrijf maakt de chocolade zelf in hun pattesserie. Echte ambachtelijke chocolade dus. Van zo’n uniek en persoonlijk chocolade cadeau knapt iedereen toch op!

Voeg een persoonlijke wenskaart toe

Wanneer je nog een extra persoonlijke boodschap wil toevoegen aan je beterschap chocolade cadeau dan kun je ervoor kiezen om ook een beterschap wenskaart toe te voegen. Bij Surpreza.nl hebben wij ons eigen wenskaarten assortiment. Alle wenskaarten zijn online te personaliseren door foto’s, namen, tekst en stickers toe te voegen. Zo creeer je dus nog een extra persoonlijke verrassing naast het chocolade cadeau. Ook altijd handig om nog een extra hart onder de riem te steken. Je kunt kiezen voor een van de designs die onze ontwerpers voor jou hebben gemaakt maar je kunt ook een wenskaart volledig zelf ontwerpen. Hierbij kun je de voorkant en binnenkant helemaal ontwerpen zoals jij dat zelf wil.

 

Online bestellen en direct versturen naar de ontvanger

Het kan natuurlijk zo zijn dat iemand zich echt niet lekker voelt en dat je er dus ook niet langs kunt gaan om het beterschapscadeau af te geven. In dat geval bieden wij de oplossing: je kunt namelijk alle beterschapscadeaus online maken en vervolgens direct laten bezorgen bij de ontvanger. En de meeste beterschap chocolade cadeaus passen zelfs door de brievenbus! Hiermee laat je weten dat je aan iemand denkt zonder dat je zelf langs hoeft te gaan. Dat is dus de ideale oplossing om een beterschapscadeau te versturen.

 

Beterschapscadeau bestellen in 4 stappen

1. Kies je beterschapscadeau (bijvoorbeeld chocolade of een ballon)
2. Personaliseer het cadeau met foto en/of naam
3. Voeg een persoonlijke wenskaart toe
4. Laat weten waar wij de verrassing moeten bezorgen en rond de bestelling af