Wenskaarten maken en versturen

Met Surpreza kun je echte wenskaarten maken en online versturen. Maak leuke originele wenskaarten voor bijzondere momenten. Stuur een feestelijke of grappige verjaardagskaart, een persoonlijke fotokaart, beterschapskaart, een bedank kaart of een geboortekaart. Kies uit het ruime assortiment en je kunt voor elke gelegenheid een wenskaart maken. Zit de juiste kaart er niet tussen voor jou? Ontwerp dan compleet jouw eigen wenskaart! Deze kaarten kan je compleet zelf ontwerpen met eigen foto’s en teksten. Kies na het ontwerpen de juiste bezorgdatum uit en zorg er zo voor dat jouw wenskaart op de juiste dag bij de ontvanger wordt bezorgd.


Online wenskaarten versturen

Het online maken van wenskaarten bij Surpreza is leuk en gemakkelijk. Zo kun je in alle rust thuis of waar je ook bent op je mobiel op zoek gaan naar de perfecte wenskaart en deze helemaal aanpassen naar jouw wensen. Voeg een mooie persoonlijke tekst toe en versier je kaart aan de binnenkant met foto’s, emoticons en meer! Ben je klaar met het ontwerpen en tevreden met het resultaat? Dan is het tijd om de kaart te versturen. Onze wenskaarten worden gemaakt van milieu vriendelijk papier en met de hand nagekeken! Op deze manier zijn wij zeker van de beste kwaliteit. Jouw wenskaarten zijn dus zo uniek, persoonlijk en opvallend als je zelf wilt. 


Meer dan alleen een wenskaart versturen

Naast wenskaarten heeft Surpreza de leukste geschenken voor iedere gelegenheid. Verras bijvoorbeeld met heerlijke chocolade, een fles wijn met eigen etiketheerlijke parfum of met de vrolijkste ballonnen


Vragen over onze wenskaarten of heb je inspiratie nodig bij het ontwerpen van een wenskaart? Geen probleem! Chat met onze klantenservice via de website of stuur een WhatsApp bericht naar onze klantenservice (06-40085925) en zij helpen je graag bij het ontwerpen van de perfecte wenskaart.