Welkom!

Surpreza is de plek waar je de leukste geschenken vindt voor elk moment! Iemand verrassen of even laten weten dat je aan diegene denkt, Surpreza biedt de leukste geschenken en kaarten voor die momenten. Van een klein gebaar als een wenskaart of een groot gebaar zoals luxe dranken, voor een ieder is er altijd iets! Maak het extra persoonlijk met gepersonaliseerde producten met eigen tekst en foto. Wat Surpreza uniek maakt? Wij staan voor de beste klantenservice, jij staat bij ons op nummer 1! Samen gaan we voor onvergetelijke herinneringen met persoonlijke geschenken voor ieder moment! Wie verras jij vandaag?

De geschiedenis van Surpreza

Surpreza, opgericht in februari 2015, is een jong en modern bedrijf dat actief is in de cadeau/geschenken branche. Het idee achter Surpreza is dat de consument iedereen waar ook ter wereld kan verrassen met een mooi, kwalitatief goed en origineel cadeau. Daarbij is het belangrijk dat ieder cadeau een persoonlijk tintje heeft. Het toevoegen van een persoonlijke boodschap kan gedaan worden door middel van het personaliseren van wenskaarten of het personaliseren van cadeaus. Doordat Surpreza een online webshop heeft kan iedereen waar ook ter wereld 24 uur per dag, 7 dagen per week iemand verrassen! De naam Surpreza komt van het Portugese woord Surpresa, wat verrassing (surprise) betekent. Surpreza is dé online geschenkwinkel van Nederland en onderscheidt zich van de concurrenten door het sterke en altijd vernieuwende assortiment. Het assortiment is door cadeauexperts samengesteld en gebaseerd op de wensen van de consument, dit is het unieke concept wat het bedrijf eigentijds, sterk en onderscheidend maakt. Van verjaardagen tot verhuizingen, bij Surpreza ben je altijd verzekerd van een origineel en leuk geschenk. En met het eigen kaartenmerk wordt elke bestelling nog specialer. De wenskaarten zijn online te personaliseren waardoor je gemakkelijk een kaart voorziet van een persoonlijke tekst en/of foto. Neem lekker de tijd om het juiste geschenk te vinden. En heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via onze live chat, WhatsApp of stuur ons een e-mail.

Wist je dit al over Surpreza?

  • Onze kaarten worden gemaakt van mileuvriendelijk papier? Alle kaarten van Surpreza worden gedrukt op ecovriendelijk papier. Ons papier bezit de FSC, green range, EU Ecolabel en CO2 neutral keurmerken. Zo bent je ervan verzekerd dat de kaarten die je ontvangt of verstuurd altijd milieuvriendelijk zijn.
  • Alle kaarten door Surpreza zelf worden ontworpen en bedrukt? Alle kaarten die je besteld op Supreza.nl zijn door ons team zelf samengesteld en ontworpen, zo ben je dus verzekerd van een unieke kaart. Daarnaast worden alle kaarten bij ons gedrukt, gecontroleerd en afgewerkt. Zo kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit garanderen, wel zo fijn!
  • Alle bestellingen altijd dubbel gecheckt worden voordat ze worden verzonden? Voordat bestellingen worden verzonden naar de eindontvanger worden deze altijd dubbel gecheckt. Doordat bestellingen altijd door twee verschillende personen worden gecheckt proberen wij fouten te voorkomen. Dit vinden wij zeer belangrijk omdat de verrassing compleet en juist moet zijn.