Een fles drank cadeau geven met Surpreza

Een fles drank is een bijzonder cadeau voor iedere gelegenheid. Of het nu is voor een verjaardag, moederdagvaderdag of om iemand te bedanken. Surpreza stelt het drank cadeau assortiment met de grootse zorg en zorgvuldigheid samen. Samen met onze drank experts hebben wij de lekkerste dranken voor jou uitgezocht! 


Drank cadeau tips

Op zoek naar een geschikt drank cadeau? Surpreza heeft een breed assortiment aan drankcadeaus. En wij verzenden het ook nog eens in een mooie verpakking waardoor de verrassing nog leuker is voor de ontvanger. Wil je graag dat het cadeau extra mooi wordt ingepakt? Geef dit dan aan bij het afronden van je bestelling. Maak de verrassing nog specialer door te kiezen voor een eigen ontwerp. Ontwerp je eigen etiket voor op een wijnfles en zorg voor een unieke verrassingservaring! 


Meer dan alleen een drank cadeau versturen

Naast drankcadeaus heeft Surpreza de leukste geschenken voor iedere gelegenheid. Verras bijvoorbeeld met lekkere chocolade, heerlijke parfums of met de vrolijkste ballonnen

Vragen over onze drankcadeaus of heb je inspiratie nodig bij het uitzoeken van een cadeau of bij het ontwerpen van een etiket? Geen probleem! Chat met onze klantenservice via de website of stuur een WhatsApp bericht naar onze klantenservice (06-40085925) en zij helpen je graag bij het ontwerpen van de perfecte wenskaart.