Verras met originele biercadeaus

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau waar je altijd goed mee zit? Geef je vriend, collega, kennis of buren een bierpakket van Surpreza cadeau! De bierpakketten zijn gevuld met heerlijke bieren, en er is ook een 0.0% versie zodat je iedereen kunt verrassen! 

De bierpakketten van Surpreza kunnen worden gepersonaliseerd met eigen foto, logo, teksten en designs. Op deze manier ben je verzekerd van een uniek én persoonlijk cadeau! Iedereen wilt toch verrast worden met zo’n persoonlijk cadeau!


Cadeau voor hem en haar

Of je nu op zoek bent naar het perfecte verjaardagscadeau, een geschenk voor jouw geliefde óf een persoonlijk cadeau om iemand mee te bedanken bij Surpreza hebben we de leukste designs voor jou ontworpen! Wil je het unieke geschenk compleet maken? Voeg dan een persoonlijke wenskaart toe om de persoon in kwestie nóg meer in het zonnetje te zetten!


Kies de juiste bieren voor het juiste moment!

Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van het etiket is het tijd om het juiste bier te kiezen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten combinatie, aan jou de keuze! Naast biercombinaties met alcohol, is er ook een 0.0% versie! Zo kan je iedereen blij maken met een persoonlijk biercadeau!